balla-a-casa

Durant el confinament molts artistes, radios i locals de nit volen que seguim ballant i passant-ho bé, així es la iniciativa que ha dut a terme els deejays de la discoteca La Sonora de Figueres conjuntament amb 17600 Ràdio. Aquesta iniciativa que ja es va començar a fer el passat 13 de Març, ens dona la oportunitat d’escoltar la millor musica del moment cada cap de setmana, durant les nits de divendres i dissabtes de 23:00 hores i fins a les 4 de la matinada.

Les sessions dels artistes Xavi Buixó, Radar Beat, Nanes & Tony Cox, Adrià Giner i Ràdio Cassette Night seran els que ens ajudaran a animar cada cap de setmana mentre duri l’estat d’alarma i l’activitat dels locals de nit estigui aturada.

La Sonora és un dels locals més mítics de la ciutat de Figueres, on manté l’essencia de l’antiga La Serradora. Va obrir portes al recinte firal de Figueres, al carrer Ronda Sud el passat Desembre de 2019. Amb aquesta nova iniciativa vol mantenir el contacte amb els seus clients i amics en aquestes difícils setmanes.

17600 Ràdio és l’emissora musical online de Figueres que acaba de complir el seu primer mig any d’història i ens vol ajudar amb aquest “Balla a Casa” a passar-ho bé també a casa o a la feina en el cas dels professionals que poden exercir la seva activitat.