competicions-nauticques-costa-brava-nord

A principis del mes d’abril, el prestigiós Club de vela Golfus d’Empuriabrava , va donar per acabada una estranya edició del seu tradicional campionat de Setmana Santa, en aquesta edició s’ha vist la millora en el nivell i el material amb el qual competeixen de tots els participants, el club habitualment té bons resultats a les competicions de la zona, ja que és dels pocs que organitza competicions esportives regularment, fins i tot en ple hivern.

El campionat de Setmana Santa, com cada any es disputa de gener a abril. En aquesta ocasió, de la mateixa manera que tantes altres competicions esportives, es va fer una versió escurçada del mateix, ja que amb 6 proves disputades i 1 descartament (cada vaixell pot apartar de la classificació la seva pitjor regata de les disputades). Els guanyadors de la categoria 1 van ser el veler Clic i el veler Tripex (empatats a punts), ja que el descartament va afavorir el segon en aquest empat. En el grup 2 el guanyador va ser el Binz.

En aquests moments, com totes les dames competicions, les regates que es fan al Golf de Roses cada dissabte a les 12 h estan paralitzades a l’espera del desconfinament. Però ja s’està planificat el proper Campionat de Sant Joan, que amb el seu desenllaç donarà per acabada la temporada de regates. Ens ha arribat el rumor a través de www.compartirbarco.com, que hi ha skipers que estan cercant incloure nous tripulants en els seus equips i que no cal experiència prèvia per a formar part de la tripulació.
Quina oportunitat més interessant d’iniciar-se en el món de les competicions nàutiques!
Quant tinguem més novetats us en tindrem informats.