Empuriabrava, una joia arquitectònica ubicada a la Costa Brava, al nord de Catalunya, és coneguda com la Venècia espanyola a causa dels seus nombrosos canals navegables que travessen la ciutat. Per gaudir de l’essència d’Empuriabrava, no hi ha millor opció que explorar els seus canals en un dels famosos Barkitos.

Els Barkitos d’Empuriabrava són embarcacions elèctriques petites i silencioses, perfectes per recórrer els canals i apreciar la bellesa d’aquesta ciutat fascinant. El lloguer de Barkitos brinda als visitants l’oportunitat de viure una experiència inoblidable mentre se submergeixen en la tranquil·litat i la serenitat de l’entorn.

L’aventura comença al port esportiu d’Empuriabrava, on hi ha disponibles Barkitos amb capacitat per a 5-7 persones. Aquestes embarcacions estan dissenyades per ser manejades fàcilment i no requereixen una llicència de navegació, cosa que les converteix en l’opció ideal tant per a turistes com per a amants de l’oci nàutic.

Un cop a bord d´un Barkito, els visitants poden explorar lliurement els 24 km de canals que serpentegen a través de la ciutat, gaudint d´un paisatge pintoresc que inclou viles de luxe, jardins exuberants i ponts arquejats. Aquesta experiència única brinda una perspectiva diferent d´Empuriabrava, permetent apreciar l´encant del seu disseny urbanístic.

A més de la seva singular arquitectura, Empuriabrava és coneguda per la seva vida silvestre abundant. Mentre es navega pels canals, és possible albirar diverses espècies d’aus, com flamencs i agrons, que habiten a les àrees protegides properes a la ciutat. També, els visitants poden gaudir d’espectaculars postes de sol sobre la Mediterrània, una vista que no s’ha de perdre.

En resum, explorar Empuriabrava en un Barkito és una experiència emocionant i única que permet submergir-se a l’essència d’aquesta meravellosa ciutat catalana. No dubtis a embarcar-te en aquesta aventura per descobrir la bellesa i l’encant de la Venècia espanyola