eureka-novaha

Situada a Catalunya, una zona coneguda per la seva economia creixent i la seva dedicació a la sostenibilitat, Nova Higiene emergeix com un líder indiscutible en l’àmbit de la neteja industrial. Establerta a Terrassa, amb una significativa sucursal a Girona, s’erigeix com un suport crucial per a empreses que busquen mètodes de neteja efectius i ecoamigables al llarg de tota la regió.

Des de la seva fundació fa més de quatre dècades, Nova Higiene ha marcat la pauta com a innovador al sector de la neteja professional, concentrant-se a subministrar equips, productes químics i materials de la més alta qualitat i resistència. El distintiu radica en una dedicació profunda a la innovació i el respecte per l’ambient, elements que impulsen cadascun dels seus projectes i serveis.

Orgullosa del seu ampli rang de solucions, que inclouen des de maquinària especialitzada per a neteja industrial fins a preparats químics adaptats a diverses superfícies, sempre privilegiant la cura ambiental. La selecció de productes de Nova Higiene és prova que és possible assolir una neteja profunda i efectiva sense fer malbé l’ecosistema.

Més enllà de la seva impressionant oferta de productes, Nova Higiene afegeix valor amb els seus serveis a mida. Això inclou des d’assessories personalitzades fins a capacitacions en tecnologies i mètodes de neteja d’avantguarda, assegurant que cada client rebi solucions perfectament ajustades a les necessitats i el coneixement per aprofitar-les al màxim.

L’operació a Girona reflecteix el compromís de l’empresa amb la proximitat al client i l’ambició d’estendre la seva influència positiva més enllà de Terrassa. Aquesta expansió facilita una resposta ràpida i eficaç a les necessitats dels clients a la regió de Girona, reforçant la seva dedicació a oferir un servei excepcional a tot Catalunya.

Compost per un equip d’experts altament capacitats i apassionats per la qualitat i conservació ambiental, Nova Higiene combina un toc humà amb estratègies de negoci orientades cap al futur. Aquesta combinació ha catapultat l’empresa no només a l’avantguarda del sector, sinó també com un motor de canvi cap a pràctiques de neteja sustentables.

En un moment en què la consciència sobre la necessitat de protegir el nostre entorn és més gran que mai, el treball de Nova Higiene adquireix una rellevància particular. El seu esforç per equilibrar l’eficàcia amb la responsabilitat ambiental no només afavoreix els seus clients, sinó que també inspira altres empreses a Catalunya i més enllà a seguir-ne l’exemple.

En definitiva, Nova Higiene transcendeix el rol de ser simplement un proveïdor de solucions de neteja; es posiciona com un col·laborador essencial en el camí cap a un futur més verd i sostenible. Amb operacions tant a Terrassa com a Girona, es presenta com un model a emular dins de la indústria de la higiene industrial, evidenciant que lèxit empresarial pot avançar de la mà amb la cura ambiental.

Departament de Comunicacions:
Nova Higiene Activa
Carrer del Miño, 118-122 (Nau B-C), 08223, Terrassa, Barcelona
Telèfon: 93 784 80 00
Email: novaha@novaha.cat
Lloc web: https://novaha.cat