ecommerce girona

L’empresa de Girona de màrqueting digital Clic Xarxes Socials, ha llençat una campanya en la que ofereix un descompte del 10% en hores de gestió de botigues online durant el primer any.

Durant aquests dies, molts son els empresaris gironins que, al contrari del que tenien previst, s’han vist obligats a impulsar el seu negoci cap a les xarxes. Aquesta iniciativa tecnològica, la majoria de vegades té nom i cognoms: botiga online.

Moltes d’aquestes empreses son restaurants o botigues. Negocis que a causa d’haver de tancar de manera indefinida, s’han quedat pràcticament (per no dir totalment) sense una clientela a la que atendre i donar servei.

Una botiga online dona l’oportunitat de recuperar aquest vincle perdut, i ja són molts els clients satisfets que, d’alguna manera, es van recuperant a ritme lent però ferme, gràcies a propostes de negoci i iniciatives com aquestes.

En definitiva, sembla ser que aquesta vegada el comerç online a Girona ha arribat per a quedar-se, ja que encara que molts empresaris no veien amb bons ulls donar a conèixer el seu negoci i oferir serveis a través de les xarxes, estan veient que aquesta es una alternativa real i totalment complementaria amb el negoci físic.