Pintures Sant Narcís obre una nova botiga que es suma a les ja ubicades a Girona i Olot (aquesta última oberta al mes de setembre de l’any 2020), però aquesta vegada ens presten els seus serveis de forma online, de manera que pots adquirir els seus productes mitjançant la seva botiga en línia, on podràn fer arribar els teus productes a casa de manera ràpida i sense haver de sortir de casa, encara que també tenen la possibilitat de recollir els productes comprats online.

Tenen més de 30 anys d’experiència en el sector de les pintures i la seva constant innovació fa que puguin oferir infinitat de pintures tant a particulars com a professionals, ja que el seu objectiu és oferir-te el que necessites en cada moment al millor preu i servei.

A la seva botiga en línia podràs trobar productes com pintures per a interior i exterior, pintures per a rajoles i sanitaris, pintures plàstiques, bases dissolvents, esmalts a l’aigua i alguns accessoris com rodets, rasquetes, cubetes o brotxes de diferents mides.

Compten amb marques reconegudes de pintures com són Tollens, Revetón o Alp.

A més pots comptar amb altres serveis addicionals com l’asesorament o la espectofotometría, on t’ajudaràn a trobar el color adequat que estàs buscant a partir d’una mostra.

Per accedir a la seva nova botiga online nomès hauràs fer click a aquest enllaç.