followfest

#Followfest 0.0, així s’anomena el primer festival musical online que s’emetrà aquest diumenge 19 d’Abril a les 18:00h en format streaming a través de canals online de Facebook Live, on una trentena d’artistes empordanesos participaran en un directe musical.

Durant unes 3 hores i un programa dirigit per el periodista Carles Pujol de Tramuntana TV, participaran grups i artistes musicals com Joan Rovira , Merkado Negro,  Koalanú, Laura Duran i Lupe Villar. També tindrem actuacions de teatre, poesia i humor i algunes entrevistes a referents del sector.

L’actual estat de confinament ha impulsat aquest primer festival cultural retransmès a través de diferents canals de Facebook Live que ens portaran la cultura (molt tocada degut a aquesta emergència sanitaria)a casa nostra, entre ells els del propi Followfest 0.0, els canals de Facebook dels artistes participants o d’establiments que donen suport a la iniciativa com el restaurant Mas Pi de Verges o la sala musical La Sonora de Figueres.

Una proposta molt original a la vegada que solidaria, ideada i dirigida per The Jump Productions i Atelier Esdeveniments i promogut per Tramuntana TV, Estudis Music Lan i Rocktail.