Txell Lasheras és una cantant catalana coneguda pel seu estil únic i la seva gran passió per la música.

Txell va començar la seva carrera com a cantant al món de la música independent, i ràpidament es va convertir en una de les veus més destacades de l’escena local. Amb el seu estil únic rumba-rock i mestissatge per escoltar i ballar i la seva gran presència a l’escenari, ha estat capaç d’atreure un gran nombre de seguidors i admiradors.

Als seus concerts, Txell demostra un gran domini de l’escenari, i la seva energia i passió per la música són contagioses. El repertori inclou temes propis i versions d’algunes de les cançons més populars de la història de la música.

Nou single: Feminisme Tòxic

A més de la seva carrera com a cantant, Txell també és coneguda pel seu compromís amb la causa social. Als seus concerts, sovint parla sobre aquests temes i promou la consciència i el canvi positiu. Després de l’èxit del seu primer disc “Lluna Plena”, Txell Lasheras ens sorprendrà amb el seu nou single anomenat “Feminisme Tòxic”, a qui l’artista fa una crítica directa a allò que ens volen vendre com a Feminisme i que de fet és tot allò contrari.

Està inspirada en la polèmica que va tenir la cançó de Chanel i la seva actuació a l’últim Festival d’Eurovisió. Sent que avui dia la paraula Feminisme està sobre utilitzada en massa contextos i no significa el que hauria de definir: “les dones no sempre adoptem unes actituds per lliure elecció, sinó perquè hi ha una pressió molt forta per part de la societat que així ens ho fa veure. L’honestedat no està de moda en una societat que valora la imatge per sobre de tot, però el pitjor de tot plegat és que ens facin creure que som nosaltres les que decidim”.

Propers concerts per a aquest 2023

No et perdis l’oportunitat de veure-la en viu en els propers concerts, tindrà l’oportunitat de mostrar el seu talent en tres concerts programats a diferents llocs de Catalunya com el del dia 27 de Gener a La Sonora de Figueres, el dissabte 28 de Gener a Mas Pi de Verges o el 25 de Febrer a Can Shelabi de Cadaqués.

+INFO

WEB: https://txell-lasheras.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/txell.lasheras.oficial
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/txell_lasheras/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCMhosjVgZ3C_pbRyOc3pBog