Un dia deixes el cotxe aparcat al carrer, marxes a fer les teves coses i al tornar, te n’adones que l’emblema del teu cotxe ja no hi es…. algú l’ha robat!!! Llavors et comences a fer moltes preguntes: Qui? Perquè? Quan?

Aquesta situació es molt més freqüent de la que a vegades pensem, deixar el cotxe al carrer té alguns riscos, i un d’ells es patir algun tipus de robatori. El primer sempre es mantenir la calma, no canviarà res si ens alterem, lo millor sempre es pensar i buscar una solució.

L’ideal sempre es denunciar qualsevol tipus de robatori que puguem patir davant de la policia, explicant detalls. Moltes vegades, poden agafar els autors i fer que tornin el que han sostret, altres cops, es molt més difícil, ja que son robatoris fets de forma ràpida i es difícil de detectar.

Una bona opció per tornar a recuperar el nostre emblema de forma fàcil i fer que el nostre cotxe llueixi com el primer dia es buscar una botiga com 4components.es. Una botiga online on trobarem tot tipus de peces de carrosseria per el nostre vehicle i entre d’altres, tot tipus d’emblemes per la gran majoria de models del mercat com peces de carrosseria per bmw, peces per audi o peces de seat, tant actuals com més antics.

Fan enviaments a tot el territori nacional i disposen d’una gran quantitat de referencies que podem trobar de forma fàcil a través del propi buscador de la web.