Amb la situació actual que tenim a tot el món pel virus del Covid19, és palpable que les persones estan fent més receptes de menjars i postres a les seves cases, ja que amb el confinament, molts de nosaltres preparem més plats i més postres atès que tenim molt més temps lliure.

És per això, que l’augment de vendes d’ingredients com la farina, el sucre i l’ou es veu reflectit en molts informes de la majoria dels supermercats que veuen incrementat les seves vendes gràcies a aquests productes assenyalats anteriorment.

També és veritat que molts de nosaltres visitem infinites pàgines en internet com per exemple Los Mejores Postres per a veure quines receptes podem fer cada dia i quines postres tindrem per al cap de setmana. Una altra alternativa és mirar les receptes en els canals de Youtube que a més de proporcionar-nos la recepta completa, podrem veure pas a pas com ho fan les diferents persones o també reconeguts i reconegudes youtubers.

També busquem altres receptes les quals mai haguéssim trobat si no ens paressim a buscar-les i a veure la seva preparació.

També ha augmentat la venda per internet de petits accessoris de cuina com a motlles i recipients, motlles de magdalenes i  robots de cuina, ja que la majoria de les persones davant aquesta situació, hem posat de moda l’elaboració de postres casolans com a pastissos, galetes i magdalenes de diversos tipus i sabors.