restaurant-bistro-montserrat

Els temps van canviant i a més a més, el COVID-19 està fent canviar la nostra manera de veure les coses. Molts empresaris del sector hosteler de Girona i la Costa Brava estant donant una volta a com poder seguir amb la seva activitat, i així, ampliar les seves fronteres per arribar a nous clients.

El menjar a domicili ha vingut per quedar-se, demanar una pizza, una hamburguesa, entrepà o fins i tot un bon plat de carn, es possible amb només una simple trucada o demanar-ho en una pàgina web. Així es el servei que el restaurant Bistró Montserrat d’Empuriabrava està fent de fa algunes setmanes per a poder seguir amb la seva activitat i així poder seguir treballant.

Des de les seves xarxes socials, ha començat a promocionar aquest nou servei, on a través de la seva pàgina web podem encarregar menjar a domicili a Empuriabrava.

Fins ara només ofereix aquest servei a clients del municipi d’Empuriabrava, Castelló d’Empúries i voltants, però el restaurant no descarta ampliar la seva oferta.

Ja n’hi ha altres empresaris que estan estudiant aquesta nova manera de fer negoci, i es que davant la falta de turisme i activitat comercial, es imprescindible obrir la ment i obrir-se a noves oportunitats de negoci.